/NJÜ:T/

AV BEHANDLINGAR SOM GER resultat

ANSIKTSBEHANDLINGAR
BABOR & ELEMIS

Vi erbjuder resultatinriktade, avslappnande och skräddarsydda behandlingar där målet är att du ska känna dig väl omhändertagen, se resultat och må bra i dig själv.

OM BABOR

BABOR, som grundades i Tyskland redan 1956, är idag ett av världens mest innovativa och lyxiga varumärken inom professionell hudvård. Genom BABOR Research and Innovation Centre och samarbeten med universitet av hög rang har märket lyckats nå höga kvalitetskrav och banbrytande resultat. Bakom succén står även Babors grundare, den erkände biokemisten Dr. Michael Babor. 

KVALITET OCH LYX

Varje BABOR-produkt genomgår omfattande forskning och fortlöpande kvalitetskontroller innan de når kunden. Resultatet är lyxvård från naturen, som uppfyller de högsta kraven på verkan och tolerans. BABOR tar även sitt ansvar gentemot naturen på stort allvar. Varaktighet och miljövård är därför en stor del av framställningsprocessen. 

BABOR

MOISTURE LOVE

Klassisk ansiktsbehandling där upplevelse och resultat baseras på vad just din hud behöver.  Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen och väljer med omsorg produkter som möter dina behov.

 

Behandlingen innehåller: Rengöring, Hudanalys, Vitality Check, Compress Technique, Effective Touch Face Massage, Mask, och avslutande ansiktsvård.  

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

BEAUTY DETOX

Djuprengöring för oren hud som reducerar blemmor och tilltäpptheter. Motverkar uppkomsten av nya tilltäpptheter, inflammationer och bakterier samt ger huden en matt jämn yta. Behandlingen förstärks av en portömning och en avkopplande massage. 

  

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

ANTI AGE ULTIMATE

Intensiv anti-age behandling för en återväckt föryngrad hud. Ger huden ny vitalitet och lyster, ökad fasthet och jämnare hudton. En komplett anti-age behandling som tar hand om åldrandeprocessen från flera perspektiv - det naturliga åldrandet, miljörelaterat åldrande och emotionell stress.

Tips: Uppgradera behandlingen med portömning (15 min) till en extra kostnad

60 min / 85 €   |   90 min / 115€

QUICK FIX S.O.S.


 

En ren och återfuktad hud är grunden till en välmående hud. AHA- syrepeeling och Babors mest unika och älskade produkt, ampullen,  ger huden en superboost av fukt. Torrhetslinjer suddas ut och huden blir djupt återfuktad. Passar alla hudtyper.

25 min  / 40 €

Det går även att lägga till Omega Led Light terapi, Babor AHA syrepeeling samt brynplockning, brynfärgning och fransfärgning till din behandling. Läs mer HÄR

ELEMIS

OM ELEMIS

ELEMIS är Englands ledande hudvårds- och spamärke. Den framgångsrika kombinationen av naturligt kraftfulla ingredi­enser samt den senaste teknologin har gjort det möjligt för ELEMIS att erbjuda några av de mest effektiva och resultatinriktade pro­dukter och behandlingar som finns på marknaden idag.

ELEMIS arbetar ständigt för att utveckla innovativa texturer, banbrytande formuleringar och har genom åren vunnit över 200 priser för sina unika produkter och behandlingar. För att kunna garantera kvalitet och effektivitet kontrollerar ELEMIS hela produktprocessen, från fält till ansikte, med oberoende kliniska studier. En ELEMIS behandling är en oförglömlig helhetsupplevelse.

Defined by Nature,

Led by Science

SUPERFOOD PRO-RADIANCE 

Närande, återvitaliserande, och reparerande superfood behandling.

Ge stressad, glåmig hud en vitaminkick fullmatad med superfoods,

mineraler och spårämnen.

 

Magnesium, kalium, zink, vitamin A och E bildar en mineralarmé som kickstartar en trött och glåmig hud. Amino active mask återställer fuktbalansen, bidrar med näring, detoxar och matar huden med kraftfulla, energigivande näringsämnen. Huden lämnas mjukare, hälsosammare och med en strålande lyster. 

Behandlingen förstärks med en lyxig hand-och armmassage och avslappnade skalpmassage.

Behandlingsfördelar:

Maximerar cellförnyelsen | Återställer vitala fukt- och näringsnivåer | Ger en jämn och mjuk hud | Huden ser hälsosammare ut | Detoxar och piggar upp huden kring ögonen | Bidrar med syre till hudcellerna

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

SENSITIVE SKIN SOOTHER

Skyddande, lugnande och återfuktande ansiktsbehandling för torr och känslig hy

Känslig hud behöver särskild uppmärksamhet. En subtil, lugnande massageteknik används för att hjälpa till och reducera rodnad och stärka huden samt skydda mot dagliga påfrestningar.

De lugnande egenskaperna hos marockans ros, kamomill och aprikos kombineras för att varsamt rengöra och exfoliera, medan en djupt närande mask vårdar. Textur och ton återställs. Fuktnivåer förstärks. Huden lämnas lugnad och stärkt.

Behandlingen förstärks med en lyxig hand-och armmassage och

avslappnade skalpmassage.

Behandlingsfördelar:

Hjälper till att lindra rodnad och känslighet | Återställer vitala fuktnivåer | Huden lämnas lugnad och stärkt | Maximerar cellförnyelsen | Förbättrar cirkulation och ger syre till hudcellerna  

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

SKIN ENERGIZER FOR MEN

Energigivande ansiktsbehandling för män. Passar alla hudtyper, speciellt torr, trött och stressad hy och för män som vill dölja ålderstecken. Behandlingen stimulerar cirkulationen och är cellförnyande. Ångan och mekaniska rengöringen lämnar hyn ren och silkeslen. Behandlingen förstärks av en avkopplande ansiktsmassage.

- Balanserar en stressad hy

- Djupt återfuktande

- Ökar cirkulationen och näringsupptaget

- Förbättrar cellernas syreupptag

- Förnyande och energigivande

60 min / 80 €