/NJÜ:T/

NAUTI tuloksen ANTAVISTA HOIDOSTA

KASVOHOIDOT
BABOR & ELEMIS

Tarjoamme tuloksellista ihonhoitoa korkealaatuisilla tuotteilla,  sekä rentouttavia hemmotteluhoitoja, joiden tavoitteena on saada sinut tuntemaan itsesi tyytyväiseksi ja kauniiksi.

BABOR

BABOR on saksalainen kauneuden edelläkävijä. Yrityksen perusti biokemisti Dr. Michael Babor 1955.

 

BABORIN kansainväliset tuotteet yhdistelevät luontoa ja tiedettä viimeisimmän teknologian mukaisiksi kosmetiikkatuotteiksi.

LAATU JA LUKSUS

Mullistavien tutkimustulosten taustalla on poikkitieteellinen joukko tutkijoita sekä yhteistyötä tunnettujen yliopistojen, muiden johtavien instituuttien ja hieronnan ammattilaisten kanssa. Monet valikoiduista aktiiviaineista ja muista tuotteiden raaka-aineista ovat peräisin luonnosta, luomu- ja reilun kaupan tuotannosta.

BABOR ottaa ympäristövastuunsa erittäin vakavasti. Kestävyys ja ympäristövastuu ovat suuri osa itse laaduntarkkailua ja tuotantoprosessia.

BABOR

MOISTURE LOVE

Klassinen kasvohoito, joka perustuu ihosi tarpeisiin. Hoito, jossa elämys ja tulokset kohtaavat. Kosmetologisi räätälöi hoitosi ja valitsee huolellisesti tarpeitasi vastaavat tuotteet.

 

Hoito sisältää:  Alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, Vitality Check, Compress Technique, Effective Touch Face Massage, naamion ja viimeistelevän kasvohoidon.

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

BEAUTY DETOX

Syväpuhdistus aknealttiille iholle. Hoito joka vähentää näppyjä ja tukkeumia, ehkäisee uusien tukosten, tulehdusten ja bakteerien muodostumista ja antaa iholle sileän mattapinnan. Kasvohoidon lisäksi ihon mekaaninen puhdistus.

  

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

ANTI AGE ULTIMATE

Ihoa kiinteyttävä anti-age kasvohoito. Hoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä tukee ihon solurakennetta ja vahvistaa ihoa. Hoito sisältää tehokkaan AHA- hedelmähappokuorinnan sekä ylellisen anti-age ampullin.  

Vinkki: Lisää hoitoosi mekaanisen ihonpuhdistuksen (15 min) lisämaksusta.

60 min / 85 €   |   90 min / 115€

QUICK FIX S.O.S.


 

Hyvin kosteutettu ja puhdas iho on peruste hyvinvoivalle iholle. AHA- happokuorinta sekä viimeistely Baborin rakastetulla ampullituotteella, joka antaa ihollesi täydellisen superboostin. Tuloksena syväkosteutettu ja hehkuva iho. Sopii kaikille ihotyypeille.

25 min  / 40 €

Hoitoihin on myös mahdollista lisätä Omega Led -valoterapia, Babor AHA -happokuorinta sekä kulmakarvojen muotoilu, kulmakarvojen värjäys tai ripsien värjäys. Lue lisää TÄÄLTÄ

ELEMIS

ELEMIS

Elemis on Englannin johtava spa- ja ihonhoitomerkki, joka tarjoaa tieteellisesti todistettuja hoitoja ja ihonhoitotuotteita sekä keholle että kasvoille. 

Elemis uskoo intohimoisesti luonnon vaikuttavien ainesosien synergiaan, joka yhdistetään tieteelliseen teknologiaan. Elemis hoito herättää kaikki aistit antaen kokonaisvaltaisen hemmottelevan kokemuksen ihanilla tuoksuilla ja upeilla tuloksilla.

Defined by Nature,

Led by Science

SUPERFOOD PRO-RADIANCE 

Kirkastava, heleyttävä ja hoitava superfood kasvohoito.

Hoito stressaantuneelle, harmaalle ja elottomalle iholle.

Ihanan hemmotteleva Superfood Pro-Radiance -kasvohoito on täynnä mineraaleja, vitamiineja, hivenaineita, magnesiumia ja sinkkiä. Siinä käytetyt A- ja E-vitamiinit kirkastavat, elvyttävät, hoitavat ja kosteuttavat ihoa sekä jättävät ihon heleän, pehmeän ja terveen näköiseksi.

 

Kasvohoidossa käytämme kahta eri kasvonaamiota sekä silmänympärysnaamion. Hoitoon sisältyvät ylellinen käsi- ja päähieronta. 

Hoidon hyödyt:

Maksimoi solujen uusiutumista | Ravitsee ja palauttaa ihon kosteustasapainon | Tekee ihosta pehmeämmän, sileämmän ja terveemmän näköisen | Piristää ja poistaa nestettä silmänympärysiholta | Parantaa mikroverenkiertoa ja solujen hapenottokykyä

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

SENSITIVE SKIN SOOTHER

Suojaava, rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito kuivalle ja herkälle iholle

Herkkä iho vaatii erityistä huomiota. Sensitive Skin Soother -kasvohoitoa varten kehitetty hellävarainen ja ihoa rauhoittava hierontatekniikka auttaa vähentämään ihon punoitusta ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä (esim. saasteet, stressi).

 

Hellävaraiseen ihonpuhdistukseen, kuorintaan ja ihon vahvistukseen vaikuttavat ainesosat, marokonruusu, kamomilla ja aprikoosi, rauhoittavat sekä ravitsevat ihoa tehokkaasti. Ihon sävy, pinta ja kosteustasapaino vahvistuvat. Lopputulos: iho on pehmeämpi, vahvempi ja rauhoittuneempi.

Hoitoon sisältyvät ylellinen käsi- ja hartiahieronta, sekä rentouttava päähieronta.

Hoidon hyödyt:

Auttaa lievittämään ihon ärsytystä ja punoitusta | Palauttaa ihon kosteustasapainon | Vahvistaa ja rauhoittaa ihoa | Maksimoi solujen uusiutumista | Parantaa mikroverenkiertoa ja solujen hapenottokykyä

60 min / 80 €   |   90 min / 110€

UUTUUS - SKIN ENERGIZER FOR MEN

Miesten energisoiva Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, väsyneelle, stressaantuneelle iholle ja miehelle, joka haluaa häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista samalla, kun höyry ja mekaaninen puhdistus poistaa epäpuhtaudet jättäen ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa käytetty kasvojen ja hartioiden hierontamenetelmä tehostaa verenkiertoa sekä virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä.  

Hyödyt:

-Tasapainottaa stressaantunutta ihoa

-Kosteuttaa silmänympärysihoa

-Palauttaa ihon luonnollisen ravitsemus- ja kosteustasapainon

-Maksimoi mikroverenkiertoa ja solujen uusiutumista

-Tehostaa solujen hapenottokykyä

-Uudistaa ja energisoi kasvojen ja silmänympärysten ihoa

60 min / 80 €