top of page

/NJÜ:T/

AV BEHANDLINGAR SOM GER resultat

ANSIKTSBEHANDLINGAR
ELEMIS

Vi erbjuder resultatinriktade, avslappnande och skräddarsydda behandlingar där målet är att du ska känna dig väl omhändertagen, se resultat och må bra i dig själv.

OM ELEMIS

ELEMIS är Englands ledande hudvårds- och spamärke. Den framgångsrika kombinationen av naturligt kraftfulla ingredi­enser samt den senaste teknologin har gjort det möjligt för ELEMIS att erbjuda några av de mest effektiva och resultatinriktade pro­dukter och behandlingar som finns på marknaden idag.

hemsida elemis.jpg

ELEMIS arbetar ständigt för att utveckla innovativa texturer, banbrytande formuleringar och har genom åren vunnit över 200 priser för sina unika produkter och behandlingar. För att kunna garantera kvalitet och effektivitet kontrollerar ELEMIS hela produktprocessen, från fält till ansikte, med oberoende kliniska studier. En ELEMIS behandling är en oförglömlig helhetsupplevelse.

Defined by Nature,

Led by Science

MOISTURE LOVE

89 / 119 €

Känslig och torr hud behöver särskild uppmärksamhet. En subtil, lugnande massageteknik används för att hjälpa till att reducera rodnad och stärka huden samt skydda mot dagliga påfrestningar. De lugnande egenskaperna hos marockansk ros, kamomill och aprikos kombineras för att varsamt rengöra och exfoliera, medan en djupt närande mask vårdar. Textur och ton återställs. Fuktnivåer förstärks. Huden lämnas lugnad och stärkt. 

BEAUTY DETOX

89 / 119 €

En djuprengörande behandling för en bland- till fet hud. Denna mattande ansiktsbehandling hjälper till att bekämpa överflödigt talg med kraften från lavendel, som är fullpackad med linalylacetat för att motverka blemmor. Lavender Cellular Recovery Capsules, Balancing Toner och Herbal Lavender Repair Mask samarbetar för att reglera talgproduktionen och lugna huden, medan avkopplande massage återställer mikrocirkulationen och förbättrar ton och textur. En detoxbehandling för en strålande, ren och klar hud.

ANTI-AGE ULTIMATE

94 / 124 €

Detta är behandlingen som tar itu med fina linjer och rynkor och bidrar till att stödja hudens cellulära struktur. De bevisade fördelarna från Padina Pavonica och röd korall hjälper till att fylla ut fina linjer, samtidigt som mullbär piggar upp trött hud. Dränerande massage återger huden sin energi och vitaliserar, samtidigt som en djupverkande peel-off mask uppmuntrar till högsta möjliga cellfunktion. Hudens fasthet och elasticitet förbättras synbart för en vackert ungdomlig hud fullmatad med näring.  

QUICK FIX SOS

59 € / 30 MIN

Maximalt resultat på minimalt med tid!

Denna behandling är till för dig som vill ha en snabb uppfräschning av huden. Produkter anpassas efter hudtyp. Under tiden som masken verkar får du en skön dekolletage- och skalpmassage. 

SUPERFOOD

89 / 119 €

Ge stressad, glåmig hud en riktig vitaminkick fullmatad med superfoods, mineraler och spårämnen. Magnesium, kalium, zink, Vitamin A och E bildar en mineralarmé som kickstartar en trött och glåmig hud. Amino active mask återställer fuktbalansen, bidrar med näring, detoxar och matar huden med kraftfulla, energigivande näringsämnen. Huden lämnas mjukare, hälsosammare och med en strålande lyster. 

SKIN ENERGIZER MEN

89 / 119 €

Denna djupverkande ansiktsbehandling riktar sig mot åldrande, stressad, uttorkad hud samt piggar upp trötta ögon. En energigivande behandling som talar till varje hud och återställer vitala fukt- och näringsnivåer. Den maximerar cellförnyelsen samtidigt som ånga och portömning rengör på djupet. Behandlingen innehåller både ansiktsmassage som ökar cirkulationen samt skalpmassage som bidrar till djup avslappning. Slutligen appliceras den unika Pro-Collagen Marine Cream for Men för ett slående resultat. 

bottom of page