top of page

/NJÜ:T/

NAUTI tuloksen ANTAVISTA HOIDOSTA

KASVOHOIDOT
ELEMIS

Tarjoamme tuloksellista ihonhoitoa korkealaatuisilla tuotteilla,  sekä rentouttavia hemmotteluhoitoja, joiden tavoitteena on saada sinut tuntemaan itsesi tyytyväiseksi ja kauniiksi.

ELEMIS

Elemis on Englannin johtava spa- ja ihonhoitomerkki, joka tarjoaa tieteellisesti todistettuja hoitoja ja ihonhoitotuotteita sekä keholle että kasvoille. 

hemsida elemis.jpg

Elemis uskoo intohimoisesti luonnon vaikuttavien ainesosien synergiaan, joka yhdistetään tieteelliseen teknologiaan. Elemis hoito herättää kaikki aistit antaen kokonaisvaltaisen hemmottelevan kokemuksen ihanilla tuoksuilla ja upeilla tuloksilla.

Defined by Nature,

Led by Science

MOISTURE LOVE

89 / 119 €

Herkkä ja kuiva iho vaatii erityistä huomiota. 
​Moisture Love - kasvohoitoa varten kehitetty hellävarainen ja ihoa rauhoittava hierontatekniikka auttaa vähentämään ihon punoitusta ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä (esim. saasteet, stressi). Hellävaraiseen ihonpuhdistukseen, kuorintaan ja ihon vahvistukseen vaikuttavat ainesosat, marokonruusu, kamomilla ja aprikoosi, rauhoittavat sekä ravitsevat ihoa tehokkaasti. Ihon sävy, pinta ja kosteustasapaino vahvistuvat. Lopputulos: iho on pehmeämpi, vahvempi ja rauhoittuneempi.

BEAUTY DETOX

89 / 119 €

Syväpuhdistava ja tasapainottava detox-kasvohoito rasvaiselle -, kiiltävälle - ja epäpuhtaalle iholle. Kasvohoito tasoittaa ihon kiiltoa jättäen ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Laventeli hillitsee bakteerin kasvua ja ihotulehduksia sekä rauhoittaa liiallista talintuotantoa. Hoito vaikuttaa laventelin voimalla: hieronnassa Lavender Cellular Recovery -kapselit, tasapainottava Balancing Toner -kasvovesi ja puhdistava Herbal Lavender Repair Mask -naamio rauhoittavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Rauhoittavalla hieronnalla parannetaan mikroverenkiertoa ja parannetaan ihon sävyä. Lopputuloksena on kirkas, puhdas ja mattapintainen iho.

ANTI-AGE ULTIMATE

94 / 124 €

Anti- age ultimate on ihoa kiinteyttävä kasvohoito, joka tehoaa juonteisiin ja ryppyihini ja ravitsee sekä vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on Padina Pavonica -levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä elvyttämällä ja täyttämällä juonteita samalla, kun se piristää väsynyttä ihoa. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikaan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio parantaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä ja se piristää solujen toimintaa, jättäen ihon nuorekkaan raikkaaksi, täyteläiseksi ja elinvoimaiseksi.

QUICK FIX SOS

59 € / 30 MIN

Nopea ihon kaunistaja! Hoito räätälöidään ihotyypin mukaan. Kasvonaamion aikana saat rentouttavan dekolte- ja päähieronnan. 

SUPERFOOD

89 / 119 €

Anna stressaantuneelle, harmaalle ja elottomalle iholle kunnon superfood-vitamiinilataus! 
Ihanan hemmotteleva Superfood Pro-Radiance -kasvohoito on täynnä mineraaleja, vitamiineja, hivenaineita, magnesiumia ja sinkkiä. Siinä käytetyt A- ja E-vitamiinit kirkastavat, elvyttävät, hoitavat ja kosteuttavat ihoa sekä jättävät ihon heleän, pehmeän ja terveen näköiseksi. 

SKIN ENERGIZER MEN

89 / 119 €

Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, väsyneelle, stressaantuneelle iholle ja miehelle, joka haluaa häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista samalla, kun mekaaninen puhdistus poistaa epäpuhtaudet jättäen ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa käytetty kasvojen ja pään hierontamenetelmä tehostaa verenkiertoa sekä virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ainutlaatuinen miesten oma Pro-Collagen Marine Cream, jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja hehkeäksi. 

bottom of page