/NJÜ:T/

AV BEHANDLINGAR SOM GER resultat

AVANCERADE ANSIKTSBEHANDLINGAR

RED CARPET

En resultatinriktad kombinationsbehandling där flera tekniker används för att stimulera och aktivera huden på bästa sätt. Resultatet är en mjukare, slätare, renare och mer välmående hud med en glödande lyster redan efter första behandlingen. Denna behandling passar utmärkt till alla hudtyper och åldrar. 

 75 min / 125€

I behandlingen ingår:

 Microdermabrasion som kombinerar en försiktig slipning av hudytan med hjälp av laserskurna diamanter och rengöring med vakuum. Direkt efter behandlingen är huden mjukare, slätare, renare och har framför allt en fantastisk lyster. Behandlingen jobbar effektivt på solskador, hyperpigmenteringar, åldersfläckar, fina linjer, ärrbildning, avlägsnar pormaskar och är strukturförbättrande.

Radiofrekvens och elektroporation som stramar upp huden och driver näringsämnen till djupare hudlager. Detta ger ökat näringsupptag och ökad cirkulation. Dessutom stimulerar blå och röd LED flera viktiga funktioner i hudens celler. 

Kontraindikationer: epilepsi, pacemaker, cancer, virala skador; herpes simplex, bältros, exem eller seborrheisk dermatit, AIDS, HIV elle någon autoimmun sjukdom.

 Behandlingsindikationer: solinducerad pigmentering, melasma, åldersfläckar, åldrande och saggande hud, fina linjer och små rynkor, acne, förstorade porer, torr hud, oljig hud, före och efter kosmetisk kirurgi.

PRODERM+ DIAMANT PEELING

PRODERM + DIAMANT PEELING

Slipar bort döda hudceller, förhårdnader och hudskador och ökar näringstillförsel. En mjukare, slätare och renare hud redan efter första behandlingen. Det diamantslipade huvudet har en polerande verkan tillsammans med en ”städande" verkan med hjälp av vakuumfunktionen. Det är säkert, rent, exakt och effektiv. 

Behandlingsbara indikationer:

Solskadad hud -ansikte, nacke, axlar, rygg

Åldersfläckar -händer och -ansikte

Reduktion av tidigt åldrande med fina linjer i ögon och runt pannan

Reduktion av ärrbildning vid akne

Avlägsnande av pormaskar och vitt ansiktshår

Reduktion av hyperpigmentering

Generell hudföryngring

60 min / 85 €  

ADD-ON DERMAPEN

DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel

Vi kan vid behov lägga till DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel – En kemisk peeling för Dermapen 4™ micronålningsbehandlingar. Peelingen innehåller en unik sammansättning av aktiva ingredienser och är speciellt framtagen för användning i kombination med Dermapen behandlingar. ÜBER Pro förnyar hudens yttersta lager, jämnar ut och mjukar upp huden, minskar rynkor och fina linjer, verkar uppljusande på pigmenteringar, ger lyster och behandlar akne och hormonella hudförändringar. Den kemiska peelingen förstärker effekten av micronålningsbehandlingar.

49 €  

DERMAPEN

Denna unika behandlingsmetod tränger djupt ner i huden och stimulerar hudens kollagen optimalt samt återbygger huden. 

KONSULTATION

15 min / 0 €  

DERMAPEN

Ansikte, hals 

80 min / 175 €  

DERMAPEN +

Ansikte, hals & dekoltee

80 min / 185 €  

Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av tunna nålar som penetrerar 1920 mikrokanaler/ sekunder i huden.  Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nålarna går olika djupt beroende på vad du vill uppnå.

Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden.

Originalet med patenterad teknologi

Dermapen™ var den första microneedling-pennan på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över. Orginalet Dermapen är från Australien. Det finns ett antal kopior men Dermapen är överlägsen dels genom sin vibrerande funktion som ger upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund, och genom sin höga kvalitet på de sterila engångsnålarna. Vi använder enbart originalnålar som ger maximal hudstimulering utan att skada. Dermapen har vunnit flera utmärkelser och har blivit en av de mest betrodda namnen inom den medicinska estetiska industrin.

NÄR ÄR DERMAPEN LÄMPLIGT FÖR DIG?

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste sex till tolv månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.​

Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer:

 • Skin tightening, lyft och föryngring

 • Ärr (akne, kirurgiska, brännskador)

 • Oren hud och akne

 • Milier, pormaskar, keratosis pilares

 • Rosacea

 • Pigmenteringar

 • Bristningar

 • Torrhetslinjer

Kontraindikationer:

 • Blödarsjuka

 • svår dermatit, psoriasis

 • aktiv papulopustular rosacea eller acne vulgaris fas IV

 • hudcancer

 • gravida och ammande

 • pågående infektion/virus ex. aktiv herpes simplex, vagel

 • isotretoin, vänta minst 6månader efter avslutad kur

 • svårinställd diabetes mellitus

 • keloida ärr (sjuksköterskor/läkare behandlar

OM BEHANDLINGEN

Hur många behandlingar behövs?

I en kur rekommenderas 3-6 behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Även enstaka behandlingar ger resultat, beroende på vad man vill behandla, tex fuktfattig glanslös hud, långverkande fukt, jämnare hudton och förbättring av hudens struktur. 

Är behandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om man går djupare känns det lite mer. Bedövning behövs ej och rekommenderas inte.

Hur ser man ut efter behandling med Dermapen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt, ofta i 12-48 timmar beroende på hur känslig huden är. Det kan också hetta eller svida i ansiktet. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Man är fullt återställd inom 4-5 dagar.

Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). 

 

Undvik följande de första 2 dagarna efter behandling med Dermapen:

 • Solning

 • Intensiv träning

 • Starka hudvårdsprodukter (t ex retinol, aha-syror)

 • Alltför het dusch, bad eller bastu

 • Bad i hav eller swimmingpool

 • Spraytanning

 • alkohol