top of page

/NJÜ:T/

AV BEHANDLINGAR SOM GER resultat

AVANCERADE ANSIKTSBEHANDLINGAR
DMK – Enzymterapi

DMK Enzymbehandling

165-175 €  

Enzymbehandlingarna stimulerar lymfaktiviteten, löser upp döda hudceller, djupt liggande orenheter, talg och gifter på cellnivå. Cirkulationen och muskelaktiviteten stärks så fukt, friskt syre och näring lättare kan nå huden från insidan. DMK återställer normala hudfunktioner och når ner till de djupare hudlagren där cellförnyelsen sker och kollagen- och elastinfibrerna bygger upp hudstrukturen.   

När epidermis och dermis är friska och aktiva blir huden klar, fast, spänstig och får en jämn struktur. Underliggande nya, friska hudceller kan mogna ut normalt

Egenvård - en viktig del i behandlingen 

Vi rekommenderar alltid att kunden först gör en professionell behandling, som korrigerar hudproblem och obalanser. Resultaten förstärks genom egenvårdsprodukterna som är anpassade versioner av yrkesprodukterna och kan på så sätt fortsätta den professionella behandlingen hemma. 

 

dmk_edited.jpg

DMKs professionella hudbehandlingar

 • Anti- aging   

 • Ögonbehandlingar, fina linjer och rynkor  

 • Torr, känslig hy  

 • Fet oren hy  

 • Acne, inflammatorisk acne  

 • Pigmentförändringar  

 • Ärr 

 • Rosacea  

 

DMK Ingredienser 

 

DMK:s hudvårdsprodukter är paramedicinska, vilket innebär att de gränsar till det medicinska. De är mycket komplexa och exakta och utformade för att slussas in och fungera med hudens interna funktioner och strukturer. Produkterna är baserade på botanisk vetenskap av farmaceutisk kvalitet och är mer koncentrerade, har högre renhetsgrad och biologisk aktivitet än kosmetisk standard. Ingredienserna skapar en respons eller reaktion i huden och kommer från i huvudsak alger, frukter, växter, rötter och bark.  

DMK-SKIN-GAMES-980x653.jpg

DMK Skin Nutrition Treatment

90€

DMK ansiktsbehandling, som skräddarsys unikt till alla olika hudtyper och behov.

 

Avkopplande och närande behandling, innehåller rengöring, peeling, massage och reparerande ansiktsmask.

 

Vitaminer, mineraler och fukt masseras in genom en trasdermal infusion.  

DMK Muscle Banding

175

"Gymträning för huden” Stimulerar blodcirkulationen och skapar passiva sammandragningar av musklerna. Mängden aminosyror ökar, huden återuppbyggs och stärks.

 

Lämpar sig även som förebyggande behandling eftersom den hindrar att hudens funktioner saktas ner.

 

Behandlingen görs med seriebehandling med    3-12 behandlingar. Rekommenderas inte som första DMK- behandling.  

DMK

Instant lift

185 €

Instant lift använder sig av fördelarna av Enzymterapi samt Muscle Banding teknik. Detta är den perfekta behandlingen om du är ute efter omedelbara resultat. En allt i ett upplevelse med rengöring, avgiftning, uppstramning och åtstramning. Genom en så kallad muscle banding teknik (stärka ansiktsmuskulatur genom isometrisk/statisk träning) åstadkoms en djup muskelstimulering och kontraktion för omedelbart lyft och uppstramning. Samtidigt som en transdermal infusion låser in mängder av vitaminer, mineraler och peptider i hyn och gör den strålande. Rekommenderas starkt inför speciella tillfällen eller till den som är ute efter en omedelbar ”wow” – effekt. Ger huden en fantastisk spänst och klarhet.  Kan göras på gravida.  

DERMAPEN

Denna unika behandlingsmetod tränger djupt ner i huden och stimulerar hudens kollagen optimalt samt återbygger huden. 

KONSULTATION

15 min 

DERMAPEN SIGNATURE

Ansikte & hals

60 min / 185 €  

DERMAPEN DELUXE 

Ansikte, hals & dekoltee

70 min / 220 €  

ADD-ON DERMAPEN

DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel

Vi kan vid behov lägga till DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel – En kemisk peeling för Dermapen 4™ micronålningsbehandlingar. Peelingen innehåller en unik sammansättning av aktiva ingredienser och är speciellt framtagen för användning i kombination med Dermapen behandlingar. ÜBER Pro förnyar hudens yttersta lager, jämnar ut och mjukar upp huden, minskar rynkor och fina linjer, verkar uppljusande på pigmenteringar, ger lyster och behandlar akne och hormonella hudförändringar. Den kemiska peelingen förstärker effekten av micronålningsbehandlingar.

49 €  

DERMAPEN

Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av tunna nålar som penetrerar 1920 mikrokanaler/ sekund i huden.  Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nålarna går olika djupt beroende på vad du vill uppnå.

Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden.

NÄR ÄR DERMAPEN LÄMPLIGT FÖR DIG?

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste sex till tolv månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.​

Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer:

 • Skin tightening, lyft och föryngring

 • Ärr 

 • Oren hud och akne

 • Milier, pormaskar, keratosis pilares

 • Rosacea

 • Pigmenteringar

 • Bristningar

 • Torrhetslinjer

Kontraindikationer:

 • Blödarsjuka

 • Svår dermatit, psoriasis

 • Aktiv papulopustular rosacea eller acne vulgaris fas IV

 • Hudcancer

 • Gravida 

 • Pågående infektion/virus ex. aktiv herpes

 • Isotretoin, vänta minst 6månader efter avslutad kur

 • Svårinställd diabetes mellitus

OM BEHANDLINGEN

Hur många behandlingar behövs?

I en kur rekommenderas 3-6 behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Även enstaka behandlingar ger resultat, beroende på vad man vill behandla, tex fuktfattig glanslös hud, långverkande fukt, jämnare hudton och förbättring av hudens struktur. 

Är behandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om man går djupare känns det lite mer. Bedövning behövs ej och rekommenderas inte.

Hur ser man ut efter behandling med Dermapen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt, ofta i 12-48 timmar beroende på hur känslig huden är. Det kan också hetta eller svida i ansiktet. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Man är fullt återställd inom 4-5 dagar.

MICRODERMABRASION & RED CARPET

MICRODERMABRASION + HYDROJELLY 

60 min / 95 €  

Slipar bort döda hudceller, förhårdnader och hudskador och ökar näringstillförsel. En mjukare, slätare och renare hud redan efter första behandlingen. Det diamantslipade huvudet har en polerande verkan tillsammans med en "städande" verkan med hjälp av vakuumfunktionen. Det är säkert, rent, exakt och effektiv. 

RED CARPET

 75 min / 125€

En resultatinriktad kombinationsbehandling där flera tekniker används för att stimulera och aktivera huden på bästa sätt. Resultatet är en mjukare, slätare, renare och mer välmående hud med en glödande lyster redan efter första behandlingen. Denna behandling passar utmärkt till alla hudtyper och åldrar. 

I behandlingen ingår:

 Microdermabrasion som kombinerar en försiktig slipning av hudytan med hjälp av laserskurna diamanter och rengöring med vakuum. Direkt efter behandlingen är huden mjukare, slätare, renare och har framför allt en fantastisk lyster. 

Radiofrekvens och elektroporation som stramar upp huden och driver näringsämnen till djupare hudlager. Detta ger ökat näringsupptag och ökad cirkulation. Dessutom stimulerar blå och röd LED flera viktiga funktioner i hudens celler. 

Kontraindikationer: epilepsi, pacemaker, cancer, virala skador; herpes simplex, bältros, exem eller seborrheisk dermatit, AIDS, HIV eller någon autoimmun sjukdom.

ENVIRON VITAMIN TOUCH & COOL PEEL

A-VITAMIN

A-vitamin består av ett stort antal föreningar som kallas retinoider. Innan huden kan använda retinoider måste den omvandla dem till retinsyra via retinylpalmitat, retinol och retinaldehyd. När retinsyra binder till A-vitamin receptorn i hudcellens kärna så utlöses en reaktion som leder till de gynnsamma hälso-, välbefinnande- och skönhetseffekterna av vitamin A i huden.

ENVIRON VITAMIN TOUCH

60min / 95€

 

Detta är en A-vitamin- och antioxidant behandling som stimulerar hudens funktioner, ger lyster, rengör på djupet, återfuktar och ger huden nödvändiga vitaminer som den behöver. Behandlingen innehåller en lätt mjölksyrapeeling lämplig för huden. Särskilt lämplig för en torr, känslig och stressad hud, men också för att bibehålla normal och frisk hud. Kan även göras ifall huden inte är van vid A-vitamin.

ENVIRON COOL PEEL 

75min / 139€

Environ Cool Peel-behandlingar är effektiva och säkra. Behandlingen förnyar, ljusar upp och främjar bildningen av friskt kollagen och elastin i huden. Cool Peel mjölksyrapeeling är anpassad efter hudens tillstånd och behov.

-Cool Peel Youth Boost - Vitalisering för åldrad och solskadad hud.

-Cool Peel Clarity Control- Lättnad för tilltäppt och fet hud.

-Cool Peel Moisture Boost- Kraftfullt återfuktande för torr hud.

Innan Cool Peel-behandlingen startar måste kunden använda Environ AVST vitamin A-kräm hemma i ca. tre veckor och fortsätta att använda den regelbundet. Detta i syfte att stärka och skapa en välmående hud. Hos Newt Skincare kan du hitta Environs hemvårdsprodukter.

bottom of page