/NJÜ:T/

NAUTI tuloksen ANTAVISTA HOIDOSTA

TULOKSELLISTA IHONHOITOA

RED CARPET

Edistyksellinen kombinaatiohoito jossa käytetään monta eri tekniikkaa jotka stimuloivat ja aktivoivat ihosi uudelle tasolle pitkävaikutteisilla tuloksilla. Hoito kiinteyttää, ravitsee ja kirkastaa ihoa. Tulokset näkyvissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Sopii kaikenikäisille ja jokaiselle ihotyypille.

 75 min / 125€

Hoito sisältää:

 Timanttihionta  on laitehoito, jossa ihoa kuoritaan hellävaraisesti erilaisilla hoitopäillä jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho on selvästi kirkkaampi ja pehmeämpi. Iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä

​Radiofrekvenssi ja elektroporaatio kohottavat ja kiristävät ihokudoksia ja virkistävät sen luontaista toimintaa. Elektroporaation avulla imeytämme tehoaineet ihon syvempiin kerroksiin. Lisäksi punainen ja sininen LED-valo tehostavaa toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa.

Hoidon esteet: epilepsia, tahdistin, syöpä, virusvauriot; herpes simplex, vyöruusu, ihottuma, AIDS, HIV tai muu autoimmuunisairaus.

Hoito-ohjeet: auringon aiheuttama pigmentaatio, melasma, ikääntynyt iho, juonteet, akne, laajentuneet huokoset, kuiva iho, rasvainen iho, ennen ja jälkeen kosmeettisen leikkauksen.

PRODERM+ DIAMANT PEELING

PRODERM + TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta on laitehoito, jossa ihoa kuoritaan hellävaraisesti erilaisilla hoitopäillä jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho on selvästi kirkkaampi ja pehmeämpi. Iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä.

 

Timanttihionnan kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihomuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä.

Timanttikuorinnan käyttöaiheet:

Auringon aiheuttamien vaurioiden vähentäminen

Iän aiheuttamien pigmenttimuutoksien käsittely

Juonteiden madaltaminen

Akne-, ja muiden arpien madaltaminen

Mustapäiden vähentäminen

Hyperpigmentaatioiden vähentäminen

Rasvaisen ihon käsittely

Ihon nuorennus- ja kiinteytyshoidot

60 min / 85 €  

DERMAPEN

Tämä ainutlaatuinen hoitomenetelmä elvyttää ihoa, stimuloi ihon kollageenia sekä uudelleen rakentaa ihoa.  

KONSULTOINTI

15 min / 0 €  

DERMAPEN

Kasvot, kaula 

80 min / 175 €  

DERMAPEN +

Kasvot, kaula ja dekoltee

80 min / 185 €  

ADD-ON DERMAPEN

DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel

 

Voimme tarvittaessa yhdistää DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel – pinnallisen kemiallisen kuorinnan Dermapen 4™-mikroneulaushoitoon. Kuorinta sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja se on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi Dermapen -mikroneulaushoitojen kanssa. ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hoitaa aknea ja hormonalisia ihomuutoksia. Kemiallisella kuorinnalla tehostetaan mikroneulaushoitoa.

49 €  

DERMAPEN HOITO

Dermapen on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 liikkuu pehmeästi iholla, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita mikrokanavia ihoon. Kanavat kuljettavat jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita, vitamiineja sekä hyaluronihappoa syvälle ihon fibroblasteihin. Dermapen 4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet.

 

Dermapen ™ aiheuttaa hallitun trauman tehden ihoon 1920 mikroreikää sekunnissa. Luonnollisena reaktiona iho korjaa itse itsensä. Kasvutekijät vapautuvat ja iho alkaa tuottamaan uutta kollageenia. Dermapenilla voidaan myös hoitaa ihon herkkiä ihoalueita kuten silmänympärysihoa, korvanlehtiä, huulia ja nenää.

DERMAPEN HOITO

Ihosi kunto paranee hoidon jälkeen 6-12 kuukauden ajan Dermapen sarjahoidoilla suositeltujen ihonhoitotuotteiden kanssa.

Dermapen hoito soveltuu:

 • Ihon elastisuuden palauttamiseen

 • Rypyt ja juonteet

 • Arvet (akne, viiltely, raskausarvet, palovammat)

 • Epäpuhdas iho ja akne

 • Couperosa ja rosacea

 • ruusufinni

 • pigmentti muutokset

Hoidon esteet:

 • verenvuototauti

 • vaikea ihottuma, psoriaasi

 • aktiivinen papulopustulaarinen ruusufinni tai akne vulgaris -vaihe IV

 • ihosyöpä

 • raskaus, imetys

 • jatkuva infektio / virus ex. aktiivinen herpes simplex, vagel

 • isotretinoiini, odota vähintään 6 kuukautta paranemisen jälkeen

 • vaikea diabetes mellitus

 • keloidiarvet (sairaanhoitajat / lääkärit hoitavat)

TIETOJA HOITOSTA

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Merkittävät ja pitkäkestoisemmat tulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen. Ihosi kunto tulee parautumaan jopa 6-12kk neulauksen jälkeen oikeilla kotihoitotuotteilla ja hoitoväleillä. Yksittäisillä hoidoilla saadan myös tuloksia. Tällöin hoidamme pintakuivaa, kosteusköyhää ja elotonta ihoa. Tuloksena tasaisempi iho sekä kaunis hehku.

Sattuuko toimenpide?

Kun käsittelet ihoa pintasyvyydellä, se tuntuu hyvin vähäisen. Syvemmät mikroneulaukset tuntuvat enemmän, mutta ovat siedettäviä. Puudutusta ei tarvita eikä sitä suositella.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Iho on täysin palautunut 4-5 päivän kuluessa.

DMK – Konsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi 

DMK Enzyymiterapia

140€

DMK-konseptin mukaan useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. Ihon hoitoa lähestytään jälleenrakentamisen ja kuntouttamisen näkökulmasta.  

​​ 

DMK on luonut laajan valikoiman tuotteita ja hoitolahoitoja, jotka auttavat ihoa toimimaan terveen ja nuorekkaan ihon tavoin ihon omaa biokemiaa hyödyntäen. Tuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Ammattihoidot ja kotihoito-ohjelma toimivat täydellisen ekosysteemin tavoin. 

DMK-konsepti perustuu neljään vaiheeseen:  

 
REMOVE (POISTO): 

Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu. 
 

REBUILD (JÄLLEENRAKENNUS): 

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. 

 

PROTECT (SUOJAUS): 

Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.   

 

MAINTAIN (YLLÄPITO): 

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattihoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.  

 

SYVÄLLISIÄ, PITKÄKESTOISIA TULOKSIA 

 

DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneutuu ongelman syyhyn. Ammattihoitojen ja tehokkaiden kotihoitotuotteiden yhdistelmällä saadaan haluttuja, pitkäkestoisia tuloksia. Jo yli 40:n vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämän.  

 

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tarjoamme ihon täydellistä kuntouttamista pikaratkaisujen sijaan. Näin voimme saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia. DMK-hoidot vaikuttavat suoraan solutasolla ihon rakenteeseen ja toimintaan. DMK-konseptissa yhdistetään lääketieteellinen näkökulma ihon optimaalisen terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämiseen. 

  

DMK's focus is improving the long-term health of the skin, not on quick fixes. The skin chemistry is an ecosystem and functions similarly to a factory, the product that that factory produces is what you see on the skin's surface 

DMK ENTSYYMITERAPIA 
 
DMK-konsepti REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN säätelee ja parantaa ihon toiminnan optimaaliselle tasolle. DMK  käyttää ainoana maailmassa  viestintäentsyymejä, jotka tehostavat ihon omia toimintoja ja pitävät sen aktiivisesti ja ihanteellisesti toimivana.  

 

​Iho toimii tehtaan tavoin. Tehtaan valmistaman tuotteen laatu on nähtävissä ihon pinnalla sen värissä, rakenteessa ja ulkonäössä. DMK entsyymiterapia palauttaa ”ihotehtaan” toimimaan nuoren, terveen ihon tavoin. Tämän ansiosta iho hehkuu ja on onnellinen! 
 

Jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon. 

 

Se tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu. 

DMK HOITO

VAIKEIMMATKIN IHO-ONGELMAT OVAT VOITETTAVISSA 
 
Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikeimpiakaan iho-ongelmia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvässä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista! 
 
DMK ammattihoidoissa ihonhoito aloitetaan systemaattisesti. Ihoa kuntoutetaan tarjoamalla juuri niitä ainesosia, joita se tarvitsee ja kykenee vastaanottamaan. DMK-ihoterapeutti osaa valita juuri sinun ihollesi sopivan hoito-ohjelman.  

 

HOITOA PINTAA SYVEMMÄLTÄ 

 

DMK:n kotihoitotuotteet toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia. 
 
Ilman kotihoitotuotteita on mahdotonta saavuttaa tai ylläpitää toivottuja tuloksia. Kotihoitotuotteet toimivat konseptin SUOJAUS (PROTECT) ja YLLÄPITO (MAINTAIN) osa-alueilla. 
  

Koulutettu DMK-terapeutti räätälöi kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvan kotihoito-ohjelman. Tuotteiden valintaan vaikuttavat mm. ihon kunto, etninen tausta, hormonitoiminta, sekä asetetut hoitotavoitteet. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan aina ammattihoitojen- ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä. 
 
DMK konsepti on tarkoitettu kaikille. Se soveltuu yhtä lailla vaikeisiin iho-ongelmiin kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoon. 

  

RATKAISU VAIKEIMPIINKIN IHO-ONGELMIIN 

 

DMK-kotihoitotuotteiden raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi. Se tarkoittaa, että tuotteiden aktiiviaineiden osuus on selkeästi suurempi, joka tekee tuotteista tehokkaampia kuin perinteiseksi kosmetiikaksi luokitellut tuotteet.  

 

DMK:n luonnolliseen farmakologiaan perustuvan menetelmän keskiössä on ihon toiminnan kuntouttaminen, jonka vaikutuksena on ihon ulkonäön huomattava paraneminen. Kun ihon toiminta paranee, saadaan vaikeimmatkin iho-ongelmat poistettua.