/NJÜ:T/

NAUTI tuloksen ANTAVISTA HOIDOSTA

LAITEHOIDOT

RED CARPET

Edistyksellinen kombinaatiohoito jossa käytetään monta eri tekniikkaa jotka stimuloivat ja aktivoivat ihosi uudelle tasolle pitkävaikutteisilla tuloksilla. Hoito kiinteyttää, ravitsee ja kirkastaa ihoa. Tulokset näkyvissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Sopii kaikenikäisille ja jokaiselle ihotyypille.

 75 min / 125€

Hoito sisältää:

 Timanttihionta  on laitehoito, jossa ihoa kuoritaan hellävaraisesti erilaisilla hoitopäillä jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho on selvästi kirkkaampi ja pehmeämpi. Iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä

​Radiofrekvenssi ja elektroporaatio kohottavat ja kiristävät ihokudoksia ja virkistävät sen luontaista toimintaa. Elektroporaation avulla imeytämme tehoaineet ihon syvempiin kerroksiin. Lisäksi punainen ja sininen LED-valo tehostavaa toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa.

Hoidon esteet: epilepsia, tahdistin, syöpä, virusvauriot; herpes simplex, vyöruusu, ihottuma, AIDS, HIV tai muu autoimmuunisairaus.

Hoito-ohjeet: auringon aiheuttama pigmentaatio, melasma, ikääntynyt iho, juonteet, akne, laajentuneet huokoset, kuiva iho, rasvainen iho, ennen ja jälkeen kosmeettisen leikkauksen.

PRODERM+ DIAMANT PEELING

PRODERM + TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta on laitehoito, jossa ihoa kuoritaan hellävaraisesti erilaisilla hoitopäillä jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho on selvästi kirkkaampi ja pehmeämpi. Iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä.

 

Timanttihionnan kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihomuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä.

Timanttikuorinnan käyttöaiheet:

Auringon aiheuttamien vaurioiden vähentäminen

Iän aiheuttamien pigmenttimuutoksien käsittely

Juonteiden madaltaminen

Akne-, ja muiden arpien madaltaminen

Mustapäiden vähentäminen

Hyperpigmentaatioiden vähentäminen

Rasvaisen ihon käsittely

Ihon nuorennus- ja kiinteytyshoidot

60 min / 85 €  

ADD-ON DERMAPEN

DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel

 

Voimme tarvittaessa yhdistää DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel – pinnallisen kemiallisen kuorinnan Dermapen 4™-mikroneulaushoitoon. Kuorinta sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja se on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi Dermapen -mikroneulaushoitojen kanssa. ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hoitaa aknea ja hormonalisia ihomuutoksia. Kemiallisella kuorinnalla tehostetaan mikroneulaushoitoa.

49 €  

DERMAPEN

Tämä ainutlaatuinen hoitomenetelmä elvyttää ihoa, stimuloi ihon kollageenia sekä uudelleen rakentaa ihoa.  

KONSULTOINTI

15 min / 0 €  

DERMAPEN

Kasvot, kaula 

80 min / 175 €  

DERMAPEN +

Kasvot, kaula ja dekoltee

80 min / 185 €  

Dermapen on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 liikkuu pehmeästi iholla, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita mikrokanavia ihoon. Kanavat kuljettavat jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita, vitamiineja sekä hyaluronihappoa syvälle ihon fibroblasteihin. Dermapen 4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet.

 

Dermapen ™ aiheuttaa hallitun trauman tehden ihoon 1920 mikroreikää sekunnissa. Luonnollisena reaktiona iho korjaa itse itsensä. Kasvutekijät vapautuvat ja iho alkaa tuottamaan uutta kollageenia. Dermapenilla voidaan myös hoitaa ihon herkkiä ihoalueita kuten silmänympärysihoa, korvanlehtiä, huulia ja nenää.

Alkuperäinen Dermapen on peräisin Australiasta. Kopioita on useita, mutta Dermapen on ylivoimainen. Hoitolassamme käytämme ainoastaan alkuperäisia steriilejä neuloja turvallisen ja maksimaalisen tuloksen aikaansaamiseksi.

DERMAPEN HOITO

Ihosi kunto paranee hoidon jälkeen 6-12 kuukauden ajan Dermapen sarjahoidoilla suositeltujen ihonhoitotuotteiden kanssa.

Dermapen hoito soveltuu:

 • Ihon elastisuuden palauttamiseen

 • Rypyt ja juonteet

 • Arvet (akne, viiltely, raskausarvet, palovammat)

 • Epäpuhdas iho ja akne

 • Couperosa ja rosacea

 • ruusufinni

 • pigmentti muutokset

Hoidon esteet:

 • verenvuototauti

 • vaikea ihottuma, psoriaasi

 • aktiivinen papulopustulaarinen ruusufinni tai akne vulgaris -vaihe IV

 • ihosyöpä

 • raskaus, imetys

 • jatkuva infektio / virus ex. aktiivinen herpes simplex, vagel

 • isotretinoiini, odota vähintään 6 kuukautta paranemisen jälkeen

 • vaikea diabetes mellitus

 • keloidiarvet (sairaanhoitajat / lääkärit hoitavat)

TIETOJA HOITOSTA

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Merkittävät ja pitkäkestoisemmat tulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen. Ihosi kunto tulee parautumaan jopa 6-12kk neulauksen jälkeen oikeilla kotihoitotuotteilla ja hoitoväleillä. Yksittäisillä hoidoilla saadan myös tuloksia. Tällöin hoidamme pintakuivaa, kosteusköyhää ja elotonta ihoa. Tuloksena tasaisempi iho sekä kaunis hehku.

Sattuuko toimenpide?

Kun käsittelet ihoa pintasyvyydellä, se tuntuu hyvin vähäisen. Syvemmät mikroneulaukset tuntuvat enemmän, mutta ovat siedettäviä. Puudutusta ei tarvita eikä sitä suositella.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Iho on täysin palautunut 4-5 päivän kuluessa.

Hoidon jälkeen on tärkeää, että yrität olla koskettamatta kasvojasi liikaa (bakteeririski)

 

Vältä seuraavia kahden ensimmäisen päivän ajan Dermapen-hoidon jälkeen:

 • auringonottoa

 • intensiivistä liikuntaa

 • Vahvoja ihonhoitotuotteita (esim. Retinoli, aha-hapot)

 • Liian kuumaa suihkua, kylpyammetta tai saunaa

 • Uintia meressä tai uima-altaassa

 • Suihkurusketusta

 • Alkoholia