top of page

/NJÜ:T/

AV avslappnande 

KROPPSBEHANDLINGAR 

DESTRESS MASSAGE

60 min / 75€


En ljuvligt avstressande massage där tankarna får landa och kroppen får slappna av. 

PRINCESS / PRINCE RITUAL

90 min / 150€


En behandling för dig som vill bli extra bortskämd - en total drömupplevelse. Behandlingen inleds med ett skönt aromafotbad. Därefter får du en avslappnande SPA massage för hela kroppen innan ansiktet får ett lyft i en Baby Mermaid facial. En heltäckande behandling från topp till tå!

BODY RENEW

75 min / 85€

 

En behandling som gör din hud härligt mjuk och återfuktad. Behandlingen inleds med torrborstning av hela kroppen och avslutas med en avslappnande SPA massage. Massageoljan väljs på plats utifrån kundens önskemål. Torrborstning stimulerar lymfsystemet, rensar slaggprodukter, reducerar celluliter, tar bort gamla hudceller, ökar blodcirkulationen och stärker immunförsvaret. Torrborstningen gör även att huden tar upp mer av de närande oljorna som sen används vid massagen.

AROMA THERAPY MASSAGE

60 min / 80€


En lättare helkroppsmassage med rörelser som främjar lymfsystemet. Valfri eterisk olja masseras in beroende på om du vill få hjälp mot stress, nedstämdhet, försämrat immunförsvar, försämrad matsmältning eller värk.

HOTSTONE MASSAGE

60 min / 80€


En djupt avslappnande behandling för både kropp och själ. Behandlingen görs med varma släta lavastenar och klassiska massagerörelser. Den hjälper till att lindra smärtor, spänningar och stress. Värmen i kombination med trycket från stenarna gör att man når längre ner i musklerna. 

MASSAGE AV ANSIKTE, DEKOLLETE OCH NACKE

25 min / 40€

 

En avslappnande massage för ansiktet, hals och dekollete. Kom utan make-up.

bottom of page