top of page

/NJÜ:T/

NAUTI tuloksen ANTAVISTA HOIDOSTA

SPA ETIKETTI

Haluamme tarjota sinulle erinomaisen hoitola elämyksen. Lue ystävällisesti allaolevat seikat joita sinun tulee ottaa huomioon ennen hoitoa, hoidon jälkeen, ja hoidon aikana.

ENNEN VIERAILUA

Mitä voit odottaa vierailustasi meillä? Miten hoito etenee ja mitä sinun tulisi miettiä vierailusi aikana?

SAAPUMINEN

Saapuminen hyvissä ajoin, mieluiten 5-10 minuuttia ennen varattua aikaa. Silloin sinulla on aikaa rentoutua ennen hoitoa. Valitettavasti myöhästyminen lyhentää hoitoasi.

VARAUKSET

Tee varauksesi joko verkossa, aulassa tai puhelimitse. Kerro meille mikäli sinulla olisi sairaus, allergia, olet raskaana tai jotain muuta, joka meidän tulisi tietää ennen hoitoasi.

MUUTOS TAI PERUUTUS

Pitää tehdä vähintään 24 tuntia ennen hoitoa, muuten veloitamme 50% hoidon hinnasta. 

TERVEYTENTILA

Hoidamme sinua kun olet terve. Jos sinulla on kuume ja / tai virusinfektio, tai jokin muu akuutti tai tarttuva ihosairaus, meidän on järjestettävä aika uudelleen.

SARJAHOIDOT 

Ihoterapeutit voivat räätälöidä sarjahoitoja tarpeitesi ja toiveitesi mukaan. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

RASKAUS

Voimme tehdä raskauden aikana sinulle sopivia hoitoja. Ilmoitathan meille mikäli olet raskaana, niin voimme suositella sinulle oikeaa hoitoa tai tuotteita. Huomaa kuitenkin, että emme suorita hierontoja raskauden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

MYYNNISSÄ OLEVAT TUOTTEEMME

Meiltä voit ostaa ihonhoitotuotteita ammattilaisten suosittelemana sinun ihotyyppisi mukaan. Anna asiantuntemuksemme ja kokemuksemme suositella sinulle sopiva tuote tai hoito. ​

HOITOLAN SPA ETIKETTI

Me kaikki haluamme rauhallisen, rentouttavan ja stressittömän ympäristön, joten pidäthän äänitason vaimennettuna oleskelutilassa ja hoitohuoneessa. Muistathan pitää puhelimesii äänettömällä.

 

LAPSET

Lapset ovat tervetulleita hoitolaan huoltajiensa kanssa. Hoidon ikäraja on 8 vuotta. Ota yhteyttä henkilökuntaamme, jos sinulla on kysyttävää. Huoltaja on vastuussa lastensa käytöksestä ja muistuttaa, että pyrimme rauhalliseen ympäristöön hoitolassamme.

 

PALAUTUS

Avaamattomat myyntipakkaukset voidaan palauttaa 30 päivän sisällä alkuperäisen maksukuitin kera.

 

LAHJAKORTIT

Voi ostaa lahjakortin valitsemallasi summalla hoitolastamme. Lahjakortti ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

 

VAATETUS

Kasvohoidossa riisuudut ylävartalostasi, ja sinut peitellään pyyhkeellä ja peitolla. Vartalohoidossa poistat kaikki paitsi alusvaatteet. Pyyhetekniikka, jota käytämme, paljastaa ainoastaan sen alueen jota hoidamme, joten peitto peittää koko muun vartalon.

 

ARVOESINEET

Emme ole vastuussa menettämästäsi tai vahingoittuneesta irtaimistostasi.

Aukioloajat Olemme avoinna ajanvarauksella ja palvelemme hoitolalla joustavasti sopimuksen mukaan maanantaista perjantaihin 10-18 Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme rauhallisen ja kiireettömän hoitolaelämyksen varattua aikaa kunnioittaen. Hemmottelu- hoitojen ollessa käynnissä pidämme ulko- oven lukittuna. Mikäli aikeissasi on saapua tuote- tai lahjakorttiostoksille ja haluat varmistaa saavasi henkilökohtaista palvelua voit varata oman ostosajan nettiajanvarauksesta kun se sinulle parhaiten sopii. Olet lämpimästi tervetullut!

bottom of page