top of page

Avenir är ett rent och elegant teckensnitt som är en favorit hos designers. Perfekt för titlar, paragrafer och mer.

IMG_6625_edited.jpg

DITT
NEWT
TEAM

NEWT

UPPLEVELSE OCH RESULTAT =
PERFEKT KOMBINATION

Nj:üt Skincare erbjuder avancerade och avslappnande skönhetsbehandlingar med högkvalitativa produkter i en harmonisk och vacker miljö.

Vårt fokus ligger på resultat och avkoppling.

Hos oss får du koppla av i något av våra mysiga behandlingsrum och njuta av en stund som bara är din. Din trivsel är av högsta prioritet och vi ser till att du står i centrum genom hela behandlingen i en avslappnande och trygg omgivning. 

Vi älskar vårt arbete och gör alltid vårt yttersta att du som kund ska känna dig välkommen och varmt omhändertagen.

Vi behandlar med kunskap och stort hjärta.

LÄR KÄNNA OSS

Möt kvinnorna bakom NEWT Skincare

_DSC6692.jpg

Linda Österberg

ÄGARE OCH SKY
KOSMETOLOG

Mitt namn är Linda Österberg och jag är Newt Skincares ägare. Jag är uppväxt i Vasa, men nu bosatt i lugna och natursköna Koskö. Jag är en stor djurvän och när jag inte är i salongen kan du hitta mig i stallet eller ute i naturen. Till min familj hör min dotter och våra två katter.

 

År 2016 blev jag klar med mina studier till SKY kosmetolog och har sedan dess verkat inom branschen. Efter en lång väntan och noggrann planering blev mina drömmar äntligen verklighet hösten 2019 när jag slog upp dörrarna till en alldeles egen salong! Att få jobba som kosmetolog är min största passion.

 

Jag vill erbjuda alla mina kunder en fin helhetsupplevelse och få dem att känna sig trygga och avslappnade i mina händer. I min yrkesroll vill jag vara lugn, empatisk och noggrann. Min största drivkraft att ta fram de bästa lösningarna för varje kunds unika behov och ständigt hålla mig uppdaterad och kunnig.  Jag pratar finska, svenska och engelska.

b1aab989-7b37-4312-a291-3a2cc0b95d5f.jpeg

Natalie Sundsten

KOSMETOLOG

Mitt namn är Natalie Sundsten och jag är kosmetolog på Newt Skincare.  Jag är uppväxt i Vörå men bor numera i Vasa. På min fritid utövar jag mitt stora dansintresse och beroende på årstid så trivs jag bäst på villan eller på skridskobanan.

 

Efter min kosmetolog examen från Vamia år 2019 så har jag jobbat inom branschen och ständigt utvecklat mina kunskaper inom hudvård. Hudvård är min stora passion och i mitt arbete vill jag vara lugn och harmonisk samtidigt som jag är noggrann och effektiv. Ett professionellt bemötande och en trygg upplevelse vill jag ge dig

 

Till mig kan du boka följande behandlingar: Klassiska och avancerade ansiktsbehandlingar, Yumilashes, browlift, frans- och brynfärg med formning, Lycon vaxning (män och kvinnor), massage och fotvård. Jag talar svenska, engelska och gör mitt bästa på finska.

_DSC6841.jpg

Monica Rantala

HUDTERAPEUT & PHI BROWS ARTIST

Mitt namn är Monica Rantala och jag jobbar som hudterapeut på Newt Skincare. Jag är uppvuxen i Sundom. Jag blev färdig CIDESCO- kosmetolog år 1995 i Stockholm. Hösten 1997 grundande jag tillsammans med min syster en skönhetssalong, som ännu finns kvar här i Vasa. 

 

Kundkontakten är A och O, och det är viktigt att mina kunder känner sig välkomna och uppskattade. Jag är empatisk och för mig är det viktigt att ge personlig service. Jag känner att jag har lyckats bra då mina kunder lämnar salongen med en känsla av att inte bara huden blivit ompysslad, utan sinnet.

 

Jag tycker om inredning, att organisera och jag är estetiskt och konstnärligt lagd. Till min natur är jag vänlig och att ha omsorg om andra ligger mig nära om hjärtat. Mitt modersmål är svenska men jag betjänar även på finska och engelska.  

bottom of page