top of page

Avenir är ett rent och elegant teckensnitt som är en favorit hos designers. Perfekt för titlar, paragrafer och mer.

IMG_6547.jpg

DITT
NEWT
TEAM

NEWT

UPPLEVELSE OCH RESULTAT =
PERFEKT KOMBINATION

Nj:üt Skincare erbjuder avancerade och avslappnande skönhetsbehandlingar med högkvalitativa produkter i en harmonisk och vacker miljö.

Vårt fokus ligger på resultat och avkoppling.

Hos oss får du koppla av i något av våra mysiga behandlingsrum och njuta av en stund som bara är din. Din trivsel är av högsta prioritet och vi ser till att du står i centrum genom hela behandlingen i en avslappnande och trygg omgivning. 

Vi älskar vårt arbete och gör alltid vårt yttersta att du som kund ska känna dig välkommen och varmt omhändertagen.

Vi behandlar med kunskap och stort hjärta.

LÄR KÄNNA OSS

Möt kvinnorna bakom NEWT Skincare

_DSC6692.jpg

Linda Österberg

ÄGARE OCH SKY
KOSMETOLOG

Mitt namn är Linda Österberg och jag är Newt Skincares ägare. Jag är uppväxt i Vasa, men nu bosatt i lugna och natursköna Koskö. 

 

År 2016 blev jag klar med mina studier till SKY kosmetolog och har sedan dess verkat inom branschen. Efter en lång väntan och noggrann planering blev mina drömmar äntligen verklighet hösten 2019 när jag slog upp dörrarna till en alldeles egen salong! Att få jobba som kosmetolog är min största passion.

 

Jag vill erbjuda alla mina kunder en fin helhetsupplevelse och få dem att känna sig trygga och avslappnade i mina händer. I min yrkesroll vill jag vara lugn, empatisk och noggrann. Min största drivkraft att ta fram de bästa lösningarna för varje kunds unika behov och ständigt hålla mig uppdaterad och kunnig.  Jag pratar finska, svenska och engelska.

IMG_6552.jpg

Lina Rosengård

KOSMETOLOG

Mitt namn är Lina Rosengård och jag är Newt Skincares nya kosmetolog. Jag är 29 år och bor i Vasa. Jag blev färdig kosmetolog 2016. Efter kosmetologexamen flyttade jag till Stockholm där jag jobbade några år som kosmetolog och försäljare av hudvård och make up samt som flygvärdinna på SAS. Jag är numera bosatt i Vasa igen och är väldigt glad att få börja jobba på Newt Skincare med det jag brinner för, nämligen hudvård.


Mitt stora intresse är allt som har med skönhet och hälsa att göra. Jag trivs på gymmet och att få umgås med nära och kära och min hund.
Av mig kan man förvänta sig ett proffesionellt bemötande och jag vill att kunden ska känna sig avslappnad och omhändertagen. För mig är det viktigt att ge bästa möjliga service.
Jag pratar svenska, engelska och gör mitt bästa på finska. 

b1aab989-7b37-4312-a291-3a2cc0b95d5f.jpeg

Natalie Sundsten

KOSMETOLOG

Mitt namn är Natalie Sundsten och jag jobbar som kosmetolog på Newt Skincare.  Jag är uppväxt i Vörå men bor numera i Vasa. På min fritid utövar jag mitt stora dansintresse och beroende på årstid så trivs jag bäst på villan eller på skridskobanan.

 

Efter min kosmetolog examen från Vamia år 2019 så har jag jobbat inom branschen och ständigt utvecklat mina kunskaper inom hudvård. Hudvård är min stora passion och i mitt arbete vill jag vara lugn och harmonisk samtidigt som jag är noggrann och effektiv.

 

Ett professionellt bemötande och en trygg upplevelse vill jag ge digJag talar svenska, engelska och gör mitt bästa på finska.

bottom of page