Avenir är ett rent och elegant teckensnitt som är en favorit hos designers. Perfekt för titlar, paragrafer och mer.

IMG_3793-Edit.jpg

DITT

NEWT

TEAM

NEWT

UPPLEVELSE OCH RESULTAT =

PERFEKT KOMBINATION

Nj:üt Skincare erbjuder avancerade och avslappnande skönhetsbehandlingar med högkvalitativa produkter i en harmonisk och vacker miljö.

Vårt fokus ligger på resultat och avkoppling.

Hos oss får du koppla av i något av våra mysiga behandlingsrum och njuta av en stund som bara är din. Din trivsel är av högsta prioritet och vi ser till att du står i centrum genom hela behandlingen i en avslappnande och trygg omgivning. 

Vi älskar vårt arbete och gör alltid vårt yttersta att du som kund ska känna dig välkommen och varmt omhändetagen.

Vi behandlar med kunskap och stort hjärta.

LÄR KÄNNA OSS

Möt kvinnorna bakom NEWT Skincare

IMG_5415 3.jpg

Linda Österberg

ÄGARE OCH SKY KOSMETOLOG

Lugn, noggrann och vänlig. Det är tre välvalda ord som beskriver Linda både personligt och professionellt. Hennes stora passion för ansiktsbehandlingar har resulterat i helande händer som gör att behandlingarna utförs med största precision och hjärtat på rätt plats.

Linda är grundaren av Newt Skincare. Hon är certifierad SKY kosmetolog och utexaminerades som kosmetolog från Vasa yrkesinstitut julen 2016. Sedan dess har hon jobbat som kosmetolog och bland annat specialiserat sig på Dermapen.

"Jag har själv inte fått en lätt hy att handskas med, varpå jag fann ett intresse för av att sköta om hyn - speciellt i syfte att hjälpa andra i liknande situation. Att få jobba med det man älskar och har en passion till är väldigt givande. Att få andra att må bra ger tillbaka. Kunderna skall känna att de får allt ut av sin behandling med högsta resultat av vår moderna apparatur, en känsla av ro, närvaro samt en plats att koppla av. Jag bemöter dig med kunskap och värme."

IMG_5467 3.jpg

Marielle Westerlund

CIDESCO HUD- & SPATERAPEUT

Omtänksam, noggrann och alltid med ett vänligt leende på läpparna. Så kan man beskriva Marielle med rötterna i Södra Vallgrund. Hon har alltid haft ett stort och genuint intresse för make-up och senare väcktes även nyfikenhet för hudvård.

 

Marielle är utbildad estenom från yrkeshögskolan Novia och Cidesco diplomerad hud- & spaterapeut från yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm. 

"Jag älskar att utvecklas och jobbar alltid omsorgsfullt och noggrant. Det finns ingen bättre känsla än att få rå om och hjälpa andra, såväl du vill njuta av en avslappnande stund eller jobba mer resultatinriktat. Det finns inga dumma frågor och jag vill alltid göra mitt allra bästa för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt!"

IMG_5442_3.JPG

Monica Rantala

HUDTERAPEUT & PHI BROWS ARTIST

Varmhjärtad och förmågan att se människor, det är Monica i ett nötskal. Hon är utbildad hudterapeut från Elisabethskolan i Stockholm och har även skolning i Phi brows. Hudvård och make-up har alltid varit ett brinnande intresse för Monica som också under många år har jobbat med import av hudvårdsprodukter. 

​​

Vid NEWT utför Monica Babors klassiska ansiktsbehandlingar och Babor id-age sminkningar. Utöver detta ser hon fram emot att kunna erbjuda kunderna Phi brows, som är en högklassig kosmetisk ögonbrynstatueringsteknik som är världsledande inom microblading.

"Min vision är att alla som besöker salongen ska känna sig trygga och nöjda med behandlingarna, samt varmt omhändertagna och värdefulla. God betjäning ligger mig varmt om hjärtat!"