top of page

Avenir är ett rent och elegant teckensnitt som är en favorit hos designers. Perfekt för titlar, paragrafer och mer.

IMG_6547.jpg

NEWT
MEIDÄN TIIMI

NEWT

Elämyksiä ja tuloksia =
täydellinen yhdistelmä

Tarjoamme edistyksellistä ihonhoitoa korkealaatuisilla tuotteilla, sekä rentouttavia hoitoja harmonisessa ja kauniissa ympäristössä. Keskitymme tuloksiin ja rentoutumiseen.

 

Meillä saat rentoutua viihtyisissä hoitohuoneissamme ja nauttia hetkestä jossa sinä olet keskipisteessä. Viihtyvyytesi on meidän etusijalla ja takaamme että keskitymme sinuun koko hoidon ajan rentouttavassa ja turvallisessa ympäristössä.

 

Rakastamme työtämme ja teemme aina parhaamme saadakseen sinut asiakkaana tuntemaan olosi tervetulleeksi ja hyvin palvelluksi.

Teemme työtämme taidolla ja suurella sydämellä.

TUTUSTU MEIHIN

Tapaa naiset NEWT Skincaren takana

_DSC6692.jpg

Linda Österberg

OMISTAJA JA SKY KOSMETOLOGI

Nimeni on Linda Österberg ja olen Newt Skincaren omistaja. Alunperin olen Vaasalainen, mutta nykyään asun rauhallisessa Koskön kylässä. Viihdyn vapaa- ajallani lähellä luontoa ja merta. Valmistuin vuonna 2016 SKY kosmetologiksi ja olen siitä asti työskennelyt kauneudenhoitoalalla ja ihon hyvinvoinnin parissa.

 

Mietin pitkään oma yrityksen perustamista ja pitkän suunnittelun jälkeen avasin syksyllä 2019 oman hoitolani. Kosmetologin työ on suurin intohimoni.

 

Haluan tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisen elämyksen ja tunteen siitä, että asiakkaat ovat hoitolassani turvallisissa käsissä. Työssäni olen rauhallinen, empaattinen ja tarkka. Haluan varmistaa että sinä asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen hoitolakokemuksen ja sen vuoksi pyrin säännöllisesti kouluttamaan itseäni tarjotakseni sinulle ajankohtaista tietoa ja yhä parempaa palvelua.  

IMG_6552.jpg

Lina Rosengård

KOSMETOLOGI

Minun nimeni on Lina Rosengård ja olen Newt skincaren uusin kosmetologi. Olen 29-vuotias Vaasalainen. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2016.
Kosmetologi opiskeluiden jälkeen muutin Tukholmaan missä työskentelin kosmetiikkamyyjänä, kosmetologina sekä lentoemäntänä SAS yritykselle. Olen todella iloinen saadakseni aloittaa työni Newt skincare hoitolassa.
Suurin intohimoni on kaikki mikä liittyy kauneuteen ja hyvinvointiin. Vapaa ajalla viihdyn eniten kuntosalilla, kavereiden kanssa ja koirani seurassa.
Minulta saatte ammattimaista palvelua missä asiakas voi tuntea itsensä rentoutuneeksi ja hyvin huolehdituksi.
Minulle on tärkeintä että asiakas saa mahdollisimman hyvän palvelu kokemuksen.
Puhun ruotsia, englantia ja yritän parhaani suomen kielellä.

b1aab989-7b37-4312-a291-3a2cc0b95d5f.jpeg

Natalie Sundsten

KOSMETOLOGI

Olen Natalie Sundsten ja olen kosmetologi Newt Skincaressa. Olen kotoisin Vöyristä, ja asun nyt Vaasassa. Vapaa-aikana löydät minut tanssikoululta tai vuodenajasta riippuen mökiltä tai luistinradalta.

 

Valmistuin vuonna 2019 Vamiasta kosmetologiksi ja olen siitä asti työskennellyt kauneudenhoitoalalla. Ihonhoito on suurin intohimoni ja työssäni olen rauhallinen ja harmoninen, ja samaan aikaan tarkka ja tehokas.

 

Minulta voi odottaa ammattimaista hoitoa ja saat turvallisen kokemuksen. Puhun ruotsia, englantia ja teen parhaani myös suomen kielellä.  

bottom of page