Avenir är ett rent och elegant teckensnitt som är en favorit hos designers. Perfekt för titlar, paragrafer och mer.

NEWT

MEIDÄN TIIMI

NEWT

Elämyksiä ja tuloksia = täydellinen yhdistelmä

Tarjoamme edistyksellistä ihonhoitoa korkealaatuisilla tuotteilla, sekä rentouttavia hoitoja harmonisessa ja kauniissa ympäristössä. Keskitymme tuloksiin ja rentoutumiseen. Meillä saat rentoutua viihtyisissä hoitohuoneissamme ja nauttia hetkestä jossa sinä olet keskipisteessä. Viihtyvyytesi on meidän etusijalla ja takaamme että keskitymme sinuun koko hoidon ajan rentouttavassa ja turvallisessa ympäristössä. Rakastamme työtämme ja teemme aina parhaamme saadakseen sinut asiakkaana tuntemaan olosi tervetulleeksi ja hyvin palvelluksi.

Teemme työtämme taidolla ja suurella sydämellä.

TUTUSTU MEIHIN

Tapaa naiset NEWT Skincaren takana

Linda Österberg

OMISTAJA JA SKY KOSMETOLOGI

Rauhallinen, lempeä ja tarkka, ovat kolme hyvin valittua sanaa, jotka kuvaavat Lindaa henkilönä ja ammatissaan. Hänen suuri intohimonsa kasvohoitoihin on saanut aikaan hoitavat kädet, joiden avulla kaikki hoidot suoritetaan tarkkuudella ja suurella sydämellä.

Linda on Newt Skincare -yhtiön perustaja. Hän on sertifioitu SKY-kosmetologi ja valmistui kosmetologiksi Vaasa Ammattiopistosta jouluna 2016. Sittemmin hän on työskennellyt kosmetologina, erikoistunut Dermapen-hoitoihin ja suorittanut useita Master Class:eja tällä alueella.

"En ole itse saanut helppohoitoista ihoa, minkä vuoksi kiinnostuin ihonhoidosta - etenkin pyrkimyksenä auttaa muita vastaavassa tilanteessa. Se että saan työskennellä alalla jota rakastan ja joka on suuri intohimoni on erittäin palkitsevaa. Asiakkaiden tulisi tuntea, että he saavat kaiken hyödyn hoidoistamme ​​nykyaikaisten laitteiden avulla, rauhallisuuden ja läsnäolon tunteen, sekä rentoutumispaikan. Kohtelen sinua taidolla ja lämmöllä"

Marielle Westerlund

CIDESCO IHO- & SPATERAPEUTTI

Välittävä, tarkka ja aina ystävällinen hymy huulilla. Näin voisi kuvailla Mariellea, jonka juuret ovat Södra Vallgrundissa. Hänellä on aina ollut suuri ja aito kiinnostus ehostuksia kohtaan, joka herätti myöhemmin myös uteliaisuutta ihonhoitoon.

 

Marielle on Novian ammattikorkeakoulusta valmistunut estenomi, ja Cidesco sertifioitu iho- ja spaterapeutti Tukholman iho- ja kylpylä ammattikorkeakoulusta.

"Rakastan kehittyä ja työskentelen aina huolellisesti ja tarkasti. Ei ole parempaa tunnetta kuin muiden auttaminen, haluaisit sitten nauttia rentouttavasta hetkestä tai työskennellä enemmän tuloskeskeisesti. Ei löydy tyhmiä kysymyksiä ja haluan aina tehdä parhaani, jotta kokemuksestasi tulisi mahdollisimman hyvä!"

Monica Rantala

IHOTERAPEUTTI JA PHI BROWS ARTIST

Lämmin sydän ja kyky nähdä ihminen, tämä on Monica pähkinänkuoressa. Hän on koulutettu ihoterapeutti Tukholman Elisabeth-koulusta ja hänellä on myös Phi Brow koulutus. Ihonhoito ja ehostus ovat aina olleet Monican suuri kiinnostuksen kohde, ja hän on myös useiden vuosien ajan työskennellyt ihonhoitotuotteiden maahantuojana.

​​

NEWT:issä Monica suorittaa Barborin klassisia kasvohoitoja ja Baborin AGE ID meikkauksia. Tämän lisäksi hän tarjoaa asiakkailleen Phi brows- kulmia, joka on korkealaatuinen kosmeettinen kulmakarvatatuointi-tekniikka ja maailman johtava microblading-tekniikka.

"Minun näkemykseni on, että jokainen hoitolassa käyvä tulisi tuntea olonsa tyytyväiseksi hoitoihin, sekä lämpimästi hoidetuksi ja arvokkaaksi. Hyvä asiakaspalvelu on minulle erittäin tärkeää!"